Száraz sóterápia

Szerző: agnesfitness Közzétéve:

Mire jó a SÓTERÁPIA?

Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere.

A kezelés hatása:

A kezelések során a rendkívül finomra őrölt, speciális, nagy tisztaságú és kifejezetten magas koncentrációjú hatóanyag a legkisebb hörgőcskéket is eléri, így a legelterjedtebb, nedves sóterápiákkal ellentétben az alsó légutakban is kifejti jótékony hatását.

A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés hatékony kiegészítő terápia az alsó- és felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésére, jelentősen javítja az életminőséget, fontos szerepe van légzőrendszerünk

egészségmegőrzésében, sportolók teljesítmény- illetve vitálkapacitás növelésében, alkalmas az immunrendszer és a szervezet ellenálló képességének javítására is, így megelőzve a lehetséges légúti panaszokat.

Hogyan működik?

Sóklinikáinkon a levegő sókoncentrációja 20-22 mg/m³, amellyel egy valódi sóbánya mikroklímáját hozzuk létre.

A kezelések során a speciális, nagy tisztaságú hatóanyag szárazon kerül a levegőbe, melynek köszönhetően nem tapad meg a felsőbb légutakban, így nem is irritálja azt.

A száraz sóterápián létrehozott mesterséges közegben elegendő alkalmanként egy órát eltölteni a magasabb koncentrációnak és szemcseméretnek köszönhetően.