Iskolakezdés az Ágnes Fitnessben

Szerző: agnesfitness Közzétéve:

Iskolakezdés - fitness terem összefüggése

Fotó: Nádor-Virág Anikó

Szeptemberben ettől hangos Fitness-birodalmunk. Dehogy miért is? Nem őrültünk meg, és nyitottunk általános iskolát, viszont nagy örömünkre visszatértek anyukáink, akik eddig csemetéiket őrizték. Igaz, ami igaz, a nyáron is nagy harc folyt a személyi edzés időpontokért. Apropó személyi edzés: nem csak új kínzóeszközeink érkeztek, például trambulin, de edzőink Bosu- és gerinc-tréning tudással is gazdagodtak, szóval mindenkit szeretettel várunk, aki egy kis önkínzásra vágyik.

Kínzásról persze szó sincs: valójában az oly sok mindenért felelős egyensúlyt, a has-, comb-, fenék-, hát-, és nem utolsósorban a gerincizmokat tudjuk erősíteni, edzeni új tudásunkkal és eszközeinkkel.

Mennyiben más egy váltott eszközökkel végzett, úgynevezett funkcionális edzés a konditermi gépek használatához képest?

„A fogalom egy olyan szemléletmódot takar, mely hatékonyabbá tesz bármilyen edzést, ahol alkalmazzuk. Az edzés során az izmokat mozdulatsorok segítségével dolgoztatjuk meg, nagy szerepet kap az egyensúly érzékelése és a többi érzékszerv idegrendszeren keresztül történő tréningeztetése is. Az emberi testre funkcionális egységként tekintünk, így is foglalkozunk vele.

Általunk használt eszközök a teljesség igénye nélkül: gymstick gumikötél, SMR henger, felfüggesztéses tréner, abdominál roller, soft ball labdák, fitness labda, gumikötél, Bosu egyensúly tréner, kettlebell, fitness bag-súlytáska, láb-és kéz súlypántok, dyner, tréning létra, trambulin.” – mondta el Katona Ágnes, személyi edző.

„Én csak, mint „felhasználó” tudok véleményt mondani az edzésekről, én két éve járok, de még az életben nem untam egyetlen edzést sem. Megkockáztatom, hogy egyforma feladatok is alig vannak.” – meséli Anita.

Természetesen, aki komoly mozgásra, és jó hangulatú társaságra vágyik, szeretettel várjuk speciális tornaóráinkon is. Innen garantáltan feltöltődve távoztok, legyen szó történelem dolgozatra való készülésről, szülői értekezletről, vagy csak egy egyszerű munkanapról. Kedvezményes árú bérletekről, jó hangulatról és profi edzésről mi gondoskodunk, neked csak az első lépést kell megtenni hozzánk!

Az Ágnes Fitness csapata