Ha hiányzik még néhány ajándék, gyere és válogass kedvedre

Szerző: agnesfitness Közzétéve:

Amikor végigolvastam az Ágnes Fitness karácsonyi ajándék-kínálatát, megdobbant a szívem. Azon törtem a fejem, hogyan áruljam el a Jézuskának, hogy pont ilyen kényeztetésre vágynék…

De ha nem hiszitek, szívesen végigkalauzollak titeket ezen a mámorító gasztro-wellness utazáson.

Az évnek vége. Hosszú napok, hetek, hónapok állnak mögöttünk. Mindent megoldottunk, leszerveztünk, kitaláltunk, megcsináltunk. Boldog a főnökünk, a párunk, a család, a rokonok, a barátok. De vajon mi lesz velünk? Még ükanyáink is megpihentek az évnek ebben a szakaszában! Sőt, várták, mert ilyenkor tényleg nem volt mit tenni, csak pihenni.

Ha tehát a karácsonyi forgatag és az ünnepek után úgy érzed, igazán megérdemelnél egy kis felfrissülést, TELJES RELAX CSOMAGUNKAT neked találtuk ki. Miután egy személyre szabott edzés jól megdolgoztatott, a szaunában kipihenheted a fáradalmaidat, hogy utána el tudj lazulni a 30 perces frissítő masszázs során. S ha még ezt is fokoznád, 6 perc szolárium feltölt majd D vitaminnal, és kellemes nyárutó-színt kölcsönöz bőrödnek. Úgy lépsz majd ki tőlünk, mintha teljesen újjászülettél volna. Azon se csodálkoznék, ha hazamennél és aludnál egy jót ennyi kényeztetés után!

Karácsonyi csomagajánlat 1.

Van úgy, hogy az embernek „leszakad a háta”. Különösen igaz ez az év végére, amikor már nem csak a gerincproblémákkal küzdők háta kezdi teljesen felmondani a szolgálatot, de az egészséges embereké is a sok teendő alatt. Ha ismersz bárkit, aki ilyen gondokkal küzd, vagy te magad is ebben a cipőben jársz, kitűnő választás GYERE HÁT CSOMAGUNK. Professzionális gerinctréninggel és speciális hátmasszázzsal várjuk a hátfájással küzdőket. Garantáltan jobban fogod érezni magad távozáskor!

Karácsonyi csomagajánlat 2.

Randevúötletre vágysz? Vagy kamasz gyermekedet lepnéd meg? Ha egy igazán hasznos páros időtöltést keresel magad vagy kedves hozzátartozód, ismerősöd számára, próbáld ki SZÉPÜLJ PÁRBAN CSOMAGUNKAT: egy zsírsejtet nem kímélő, izgalmas squash-mérkőzés után tovább fokozhatjátok a méregtelenítést szaunával, majd szoláriumban szerezhettek napcsókolta bőrszínt. Végül egy forró teával várunk titeket. Ha eddig gondolkodtál, hova vidd a kedvest, ez a program biztosan leveszi a lábáról!

Karácsonyi csomagajánlat 3-4.

És most lássuk két olyan egyedi csomagunkat, melyeket viccesen akár párban is árulhatnánk. Legalábbis felmerült az igény, hogy az ÉDES ÉLMÉNYT vásárló hölgyeket és az ADONISZ CSOMAGOT vásárló urakat összeismertessük egymással… Előbbi bárki számára isteni érzés lehet, de talán a hölgyeket varázsolja el leginkább. Szaunázás után egy bögre forró csokit kapsz a kezedbe, miközben citromos-mentás talpmasszázzsal kényeztetünk. Ennyi édes ingerre válaszul született utóbbi csomagunk az uraknak. Őket a konditerem várja egy fehérjealapú turmix-itallal, s fáradtságukat a hátmasszőr segít majd kipihenni.

Reméljük, mindannyian kiválasztottátok, melyik csomag nyerné el leginkább a tetszéseteket, s már fogalmazzátok is a Jézuskának a levelet. Vagy esetleg abban segítettünk, hogy néhány ajándékot mi találtunk ki helyettetek. Bármelyik esetben keressétek bátran a recepción a csodálatos karácsonyi kártyákat, mellyel, reméljük hatalmas lesz az öröm a fa alatt.
Ráadásul ezek az ajándékok nem olyanok, mint egy pulóver: háromszor örülhet neki a megajándékozott! Egyszer, amikor megkapja, egyszer, amikor végigélvezi minden percét, és egyszer, amikor folytatja a megkezdett mozgást, masszázsokat, és arra lesz figyelmes, hogy lefogyott, megerősödött, elmúlt a hátfájása…

Nagyon boldog karácsonyt és egészségben, mozgásban gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves vendégünknek!

Ágnes Fitness