Fejes Tamás

Szerző: agnesfitness Közzétéve:

A mozgás adja meg a legnagyobb örömöt az életben hosszútávon. Fizikailag és mentálisan is egyensúlyba kerülsz, amennyiben megadod magadnak a kellő figyelmet.

„Ép testben, ép lélek.”

Sokan vagyunk úgy vele, hogy kell valaki mellénk, aki segít. A személyi edzők feladata nem csupán az edzések irányítása, hanem a klienseink teljes körű támogatása.

Segítelek a motivációd fenntartásában, táplálkozási tanácsokat adok, amennyiben elakadtál valahol.

Hogyan néz ki nálam egy személyi edzés?

  1. Első találkozásnál megismerkedünk egymással. Átbeszéljük, hogy miért szeretnél személyi edzőt, milyen életvitelt éltél idáig.
  2. Kitöltünk egy kérdőívet, amely rávilágít egészségügyi kockázatokra (sérülések, krónikus betegségek, izületi problémák, stb). Tudni, fogjuk, hogy rendelkezel e sportmúlttal, illetve milyen céljaid vannak.
  3. Mérések következnek: Nyugalmi mérések: testsúly, testmagasság, testkörméretek, BMI index, testzsírszázalék, nyugalmi pulzus száma, stb.
    • Tartás és mozgás megfigyelés következik, aminek a célja, hogy kiszűrjem az esetleges tartáshibákat, izom egyensúlytalanságokat, hogy az adott ízületek a megfelelő szögben kapják-e a terhelést. (Ez azért fontos, hogy elkerüljük a későbbi sérüléseket).
    • Fittségi tesztek: kondicionális képességek felmérése (állóképesség, erő, hajlékonyság)
  4. Végül összegzésként, amely során megállapítom a jelenlegi helyzetet, kitűzünk egy reális célt, amiért dolgozni fogunk, amennyiben Te is szeretnéd.

Fejes Tamás
személyi edző: +36 30/658-7529