Ezért járok az Ágnes Fitnessbe!

Szerző: agnesfitness Közzétéve:

Sokat írtunk már arról, miért hasznos a sport, hogyan válasszatok mozgásformát. De vajon ki miért választott éppen minket? Cikkünkben sport közben készítettünk körinterjút vendégeinkkel.

Vica, 41 éves

„Sose sportoltam, nem is hiányzott. Az 50 kg-os testsúlyom nem is nagyon indokolta, hogy aggódnom kelljen. Aztán ahogy elmúltam 40 éves, apró zsírpárnát vettem észre a hasamon, s bár a súlyom nem nagyon változott, a derekam kezdett eltűnni. A férjem unszolására kezdtem először gondolkodni a sporton, de komolyan csak akkor vettem, amikor a barátnőm egyszerűen kézen fogott és elcipelt a saját személyi edzőjéhez. S hogy miért éppen ide? Ő ide járt, és hozott magával. De ha már így alakult, megszerettem, úgyis nehéz lett volna a választás. Az erőnlétem, kitartásom egyre jobb, s a zsírpárna is csökkenni látszik. Nehezen tudnám már mozgás nélkül elképzelni a mindennapokat!”

Andi, 39 éves

„Nekem a barátnőm javasolta a helyet. Ő már jó ideje itt sportolt, és egyre jobban nézett ki minden szempontból, ezért megkérdeztem, hova jár. Sokat voltam otthon a három gyerekkel, és keveset dolgoztam. Nem is nagyon volt rá szükség, a férjemnek gondja volt ránk, de aztán súlyos családi problémák miatt kezdtem lelkileg teljesen kikészülni. Éreztem, szükségem van valamire, ami kimozdít, és helyre tesz. A sportban találtam rá a lelki békére, egyrészt az Ágival való beszélgetéseknek hála, másrészt a kimerítő edzések alatt nem érek rá gondolkodni. Testileg-lelkileg hasznosnak találom!”

Orsi, 19 éves

„Egyszer s mindenkorra véget akartam vetni a súlyfeleslegnek. Viszont olyan helyet kerestem, ahol főiskola előtt vagy munka után is beugorhatok, hosszú a nyitva tartás, sokféle mozgásforma közül választhatok, de mégis családias a jellege. Tudjátok, nem szívesen mentem volna olyan helyre, ahonnan „kinéznek”, vagy nem találok helyet a steppadnak, mert mindenkinek „bérelt” pozíciója van… Itt jól érzem magam, és a kilók is megindultak lefelé, köszönöm!”

Anna, 16 éves

„Anyu hozott, én nemigen tudtam, hogy miért kellene sportolnom. Mindig jókat ettünk otthon, senki sem törődött a mozgással. De apu nagyon beteg lett, és anyu valószínűleg aggódott, hogy a túlsúly lehet az oka… Így aztán a közeli fitness-teremben kötöttünk ki. Anyunak fogalma sem volt, mit, hogyan kell csinálni, így egy edzőre bízott, aki szép lassan elhitette vele, hogy nyugodtan hazamehet, nélküle is boldogulni fogunk. Nekem a sport ma már egy kicsit az egészséget, egy kicsit a társaságot, és egy kicsit függetlenséget jelenti.”

Judit, 33 éves

„Az az igazság, hogy imádok táncolni, viszont nem nagyon tudok. Szóval kerestem volna valami olyan mozgást, ahol egy kicsit zenére, egy kicsit koreografálva táncolunk, de nem kell hozzá különösebb tudás, és senki nem nevet ki. Körbekérdeztem, és a barátnőim unszolására jutottam el az Ágnes Fitness táncos aerobic óráira. Napi tíz órát dolgozom, igazi töltekezés! A szomszéd kerület, de a hangulat miatt megéri.”

Laci, 35 éves

„Kevés olyan hely van, ahol ennyi szolgáltatással találkozik az ember. Én főképp azt szeretem, hogy a két squashpálya közül az egyik mindig szabad, akár reggel, akár este tudok rá időt szakítani. Aztán, ha több időm van magamra, egy szauna vagy egy kis konditerem is belefér. „

És ez még nem minden! Gyertek, és győződjetek meg magatok is minderről!

Üdvözlettel:
Ágnes Fitness